Mesnička 8 je adresa gdje kupujete svoje omiljene Elemis proizvode i radite svoje tretmane lica i tijela ali u tjednu “Black Fridaya” na istoj adresi moći ćete ostvariti popuste za proizvode i do 50%
Svi Elemis proizvodi dostupni su tamo, a Elemis terapeute možete pitati i oko savjeta kako njegovati kožu, koje proizvode koristiti te će vam oni rado odgovoriti na sva pitanja. Bilo da je riječ o hidrataciji kože, njezi protiv bora ili nekoj od problematika, na ovoj se lokaciji možete informirati oko svakodnevne njege kože lica i tijela i sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. Ovaj luksuzni spa brend na tržištu je već 28 godina i vodeći je u industriji jer klijentima pruža klinički dokazane proizvode i terapije. Svi Elemis proizvodi su klinički ispitani i napravljeni od najboljih sastojaka dobivenih iz prirode pa sa time i svojim mirisima daju jedinstveno iskustvo sa stvarnim rezultatima.
Tako ćete u tjednu od 25. do 30. studenog moći kupiti svoje omiljene čistaće, serume, kreme, proizvode za tijelo ali i poklon pakete Elemisa koji su kroz godine postali jedni od najutjecajnijih proizvoda protiv starenja kože koje je industrija ikada imala. Oni kojima njega protiv bora jos nije potrebna, svoje omiljene proizvode će sigurno pronaći u Elemisovoj vegan friendly liniji “superfood”. Ta linija proizvoda iznimno je bogata hranjivim tvarima i antioksidansima  te je pogodna za vegane. Hrani kožu izvana prema unutra zahvaljujući moćima koncentrirane superhrane za optimalno zdravlje kože. Rezultat je prirodno svježi izgled koji jednostavno ne može biti lažan, a proizvodi se mogu koristiti već od dvadesetih godina života. 
Pronađite svoje Elemis proizvode u Mesničkoj 8 u Zagrebu od ponedjeljka do petka od 11-19 sati ili subotom od 10-14 sati.