Vjerujemo da ćete se složiti s nama kad kažemo da su sleek varijante repa, punđe ili polu-podignute kose, elegantna i praktična rješenja koja nas spašavaju na dane kad kosa ne sluša. Ipak, koliko god djelovalo jednostavno, potrebno je znati par trikova kako bi zaglađeni stil izgledao besprijekorno, a pritom su ključni proizvodi koje koristite.

Na tržištu postoji mali milijun preprata za zaglađivanje kose, ali teško je pronaći onaj koji doista sve vlasi drži na mjestu, pogotovo imate li primjerice stepenasto šišanu kosu ili šiške. Ipak, jedan se već neko vrijeme ističe te iako nije riječ o novom proizvodu – ponovo je došao u središte pozornosti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasia Świderska (@swiderskasia)

Naime, radi se o Schwarzkopf got2b Glued prozirnom gelu za učvršćivanje i zaglađivanje kose koji možete koristiti i za začešljavanje obrva. Na prvi pogled izgleda poput maskare, ali upravo zato i jest praktičan jer pomoću precizne i čvrste četkice – savršeno možete stilizirati sleek  frizuru.

Zahvaljujući prozirnoj teksturi, idealan je za sve boje kose jer ne ostavlja vidljive tragove, a kao što smo naveli, proizvod se jednostavno nanosi te istovremeno “lijepi” i češlja kosu u smjeru u kojem želite. Također, jedna od glavnih prednosti got2b Glued gela jest brzina sušenja, što znači da nema čekanja niti ljepljivih ostataka, a ne moramo niti napominjati da je frizura postojana tijekom cijelog dana. Dapače, to je jedina mana ovog proizvoda – po raspuštanju kose, ovisno o količini koju ste nanijeli, vrlo vjerojatno će biti potrebno oprati kosu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Foto: Notino, Instagram / @mdeler