Vizura Martićeve kakvom ju danas poznajemo ne bi bila potpuna bez ljupkog Program Bara, uz koji nas vežu samo lijepi trenuci i uspomene i koji nam je posljednjih godina postao gotovo nezaobilazna adresa za kavu i koktel, ugodan razgovor i opuštanje. Program Bar ovog je ponedjeljka zajedno sa svojim gostima – ili bolje rečeno prijateljima – proslavio mali, a veliki 5. rođendan. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Program Bar (@program_bar)

Programska priča traje već pet godina tijekom kojih se izmijenilo nekoliko tematskih uređenja interijera, proslavilo puno važnih događaja u životima ljudi, dočekalo nekoliko novih godina i održalo nekoliko književnih susreta, obilježilo mnogo lijepih dana, ispilo nebrojeno šalica kava i ispričalo mnogo priča uz te kave.

Ovog ponedjeljka, Program Bar proslavio je svoj peti rođendan, a tim povodom tijekom cijelog dana gosti su se mogli počastiti raznim slasticama, kiflicama i voćem. Proslavom rođendana svake godine, Program svojim gostima simbolično želi zahvaliti na povjerenju i ljubavi koju mu daruju. U Program je utkano puno truda, ljubavi i dobre energije, no malo toga bi imalo smisla bez prisutnosti svih dobrih ljudi koji prepoznaju taj trud, ljubav i energiju.

Tim Program Bara

Ugođaj u Programu je ugodan i opušten, nalik kućnoj atmosferi i zoni sigurnosti u koju su svi dobrodošli i u kojoj se svi osjećaju prihvaćeno i možda je upravo to najveća vrijednost tog lokala koja ga razlikuje od mnogih drugih. Svoju posebnost Program je izvrsno povezao i s kvartom u kojem se nalazi, neizostavni je dio njegova identiteta, kao i mnogi drugi lokali, trgovine i obrti koji su se tu smjestili, a koji djeluju u prekrasnoj simbiozi uzajamne podrške i pomoći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Cosic (@cosicii)

Program svoj rođendan već tradicionalno slavi na dan kad je otvoren 2017. godine, no svake godine na drugačiji način – nekad je to mali koncert pjevačke grupe, nekad su to zvuci violina, nekad su okusi sladoleda, nekad neobični kokteli. Jedva čekamo vidjeti kakva će im ideja pasti na um sljedeće godine, a mi se ovdje vraćamo prvom prilikom!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martin Pohl (@martinpohl77)

Naslovna fotografija: @martinpohl77

Foto: Instagram