Stablo masline čudo je prirode, primjer neovisnosti i otpornosti. No, tajna njegove snage je iznimna hranjivost. L’OCCITANEOVA nova kolekcija za hranjivu njegu kose spaja snagu eteričnih ulja i maslinovog ulja, koja jačaju kosu i duh, kako biste bili spremni na sve izazove koje dan donosi.

 

Zašto djeluje?

U kolekciji Aromakologija za hranjivu njegu kose pronaći ćete koktel eteričnih ulja i njegujući prirodni kompleks koji čuvaju ljepotu kose:

  • Iznimno maslinovo ulje i 5 eteričnih ulja: cedar, lavanda, kamilica, limun i eukaliptus doprinose njezi tjemena.
  • Stablo masline karakteriziraju jedinstvena svojstva: ono može preživjeti duga sušna razdoblja, a istovremeno ostati veličanstveno. U sunčanom predjelu Provanse L’OCCITANE je kreirano jedinstvenu mješavinu 3 sorte maslina i spojio ih u iznimno njegujuće ulje koje prodire duboko u vlasi kose.

 

Provansalsko nasljeđe

Tajna ovih maslina leži u srcu Provanse u okrugu les Mées. Ova prostranstva dom su raznolikim stablima maslina, a svako ima nebrojeno mnogo njegujućih svojstava. Moulin Fortune Arizzi posljednjih 50 godina uzgajaju masline, proučavaju njihova svojstva, ubiru i proizvode dragocjeno ulje iz njihovih plodova te se fokusiraju na tri sorte od kojih dobivaju najbogatija i najmoćnija ulja. To su Aglandau i Picholine, dvije tradicionalne provansalske sorte, te sorta Frantoio, svojstvena francuskoj rivijeri. Mreža korijenja stabla masline može preživjeti i nakon što ostatak stabla umre te procvjetati u novo plodno stablo. Spajajući njegujuću moć maslinovog ulja i snagu ulja lista masline, ova Hranjiva kolekcija udahnut će  novi život suhoj, oštećenoj kosi, pretvarajući je u zdravu i predivnu kosu.

 

3 koraka do njegovane kose

Nježni miris uključuje koktel 5 eteričnih ulja: cedar, lavanda, kamilica, limun i eukaliptus.

Ova ulja učinkovito brinu o tjemenu i ostavljaju kosu blago mirisnom.

 

Hranjivi šampon za suhu i vrlo suhu kosu, 300 ml

Obogaćen maslinovim uljem, sastojkom iznimnih njegujućih svojstava, ovaj šampon glatke teksture čisti suhu i vrlo suhu kosu. Njegova formula pomaže nahraniti kosu, ostavljajući je podatnom, mekom i sjajnom.

 

Hranjivi balzam za suhu i vrlo suhu kosu, 250 ml

Obogaćen maslinovim uljem, poznatim po njegujućim i zaštitnim svojstvima, ovaj kremasti balzam intenzivno njeguje i obavija suhu i vrlo suhu kosu velom mekoće, a pritom je ne čini teškom. Njegova formula olakšava češljanje i ostavlja kosu podatnom i svilenkastom.

 

Hranjiva maska za suhu i vrlo suhu kosu, 200 ml

Obogaćena maslinovim uljem, poznatom po njegujućim i zaštitnim svojstvima, ova kremasta maska intenzivno njeguje i zaglađuje oštećenja na suhoj i vrlo suhoj kosi.