Na internetu  se pojavila lažna web-stranica https://www.diesel-hrvatska.com/ koja na neovlašten način „ reklamira i prodaje Diesel proizvode“. Prenosimo Diesel priopćenje u cijelosti

Navedena stranica zlorabi robnu marku DIESEL korištenjem registriranog logotipa DIESEL i slika koje su zaštićene autorskim pravima. 

https://www.diesel-hrvatska.com/ stranica koristi Diesel robnu marku i slike za promicanje krivotvorene robe na web-mjestu te obmanjuje korisnike koji traže originalne Diesel proizvode. 

https://www.diesel-hrvatska.com/ NIJE OVLAŠTENA za prodaju DIESEL robe niti za korištenje bilo kakvih materijala koji su zaštićeni autorskim pravima a nalaze se na službenoj https://hr.diesel.com/en/ i službenom Diesel računu na Facebooku https://www.facebook.com/Diesel/ i Instagramu https://www.instagram.com/diesel/ 

DIESEL S.p.A   je primio obavijest o lažnoj stranici te su poduzete radnje blokiranja stranice. Na desktop verziji lažna stranica je blokirana međutim još je dostupna u mobilnoj verziji. Dok navedena stranica ne bude u potpunosti blokirana molimo vas za oprez. 

STOP PRIJEVARAMA.