Priča o snovima, strahovima i željama jedne obitelji koja pokušava preživjeti usred rata i kapitalističkih pravila, a kad moraju učiniti i neke ružne stvari to pokušavaju sakriti.

Tajne ipak počinju izlaziti na vidjelo, u obitelji moraju priznati što su učinili, i tad se isprepleću laži, strahovi, želje, ali i zlouporaba moći, korupcija i religijska uvjerenja. Schillingova režija u Zagrebačkom kazalištu mladih ujedno je njegova prva režija u Hrvatskoj. Autorski projekt Pansion Eden gradio je prema orginalnoj ideji gobalnog problema stradanja izbjeglica inspiriran jednim sudskim epilogom iz Mađarske. Ali na sceni ZKM-a gledamo jednu suvremenu hrvatsku obitelj, izvana solidnu na proslavi obiteljskog vjenčanja, a iznutra natopljenu frustracijama, mržnjom, prevarama i manipulacijama. Renomirani mađarski redatelj Árpád Schilling, i dramski tekst i predstavu Pansion Eden, stvarao je u ZKM-u i uz doprinos glumačkih improvizacija. Kritičari su dali visoke ocjene za nadahnutu glumu, a predstavi
predviđaju intezivan život.


Glume: Hrvojka Begović, Katarina Bistrović Darvaš, Zoran Čubrilo, Dado Ćosić, Petar Leventić, Edvin Liverić, Filip Nola, Tina Orlandini, Urša Raukar, Rakan Rushaidat, Doris Šarić Kukuljica i Mateo Videk.