Iako je svoja vrata otvorio prije samo godinu i pol dana,  Josey Hair & Beauty nevjerojatnom se  brzinom etablirao u frizerskoj industriji te za mnoge žene postao nezaobilazna stanica kada je u pitanju njegovana i lijepa kosa

Ovaj zagrebački ‘total look’ salon svoj streloviti uspon pripisuje visokoj razini kvalitete usluge i neprestanim usavršavanjem, a u svojim je poslovnim pothvatima sada otišao i korak dalje. Vlastiti web shop njihov je novi projekt na kojem su marljivo radili posljednjih mjeseci, a kojim se žele dodatno povezati sa svojim klijentima te im omogućiti ugodnu kupnju profesionalnih proizvoda za njegu i styling kose.

„Osim u salonu,  veliki interes za proizvodima koje koristimo u radu s klijenticama  bilježimo i na našim društvenim mrežama. To nas je i ponukalo na razmatranje ideje o pokretanju vlastitog web shopa kao kanalu gdje će naše klijentice dobiti stručnu procjenu na temelju koje mogu kupiti proizvode fantastičnih performansi za kućnu njegu. Konzultacije su u tom kontekstu  ključni faktor jer smo zahvaljujući njima u mogućnosti targetirati konkretnu problematiku koja opterećuje klijenticu. Vodimo se mišlju da za svaki problem postoji rješenje, no nužno je da se isti detaljno sagleda sa stručnog stajališta. Preporuka tada ima kredibilitet, a novac uložen u proizvod postaje isplativa investicija za klijenta.“ – kaže Josipa Drpić, vlasnica i kreativna direktorica.

 Na Josey Hair&Beauty webshopu kupci mogu pronaći cjelokupnu Kerastase Paris ponudu aktualnih kolekcija za njegu svih tipova kose, kao i predivne  Authentic Beauty Concept proizvode za prirodnu njegu i styling. Osim toga, u nekoliko klikova dostupne su i Ibiza Hair četke za feniranje svih oblika, napravljene od prirodne dlake koje feniranje čine ugodnim, a kosi daju nevjerojatan sjaj.

Nakon pokretanja web shopa, kreativna direktorica Josipa najavljuje i niz drugih projekata kojima žele ponuditi dodatnu vrijednost svojim klijenticama. „Uz puno truda, rada i pomicanja vlastitih granica, zaslužili smo povjerenje predivnih žena koje nas svakodnevno inspiriraju. One su naše ogledalo rada i konstantan podsjetnik na važnost izvrsnosti u radu.“ – izjavila je Josipa.