Pariški brend Polène Paris ovih nas je dana oduševio svojom novom torbom, koja nastavlja itekako uspješan niz modela proizašlih iz ove kreativne radionice. Ime joj je Cyme Tissé i već na prvu osvaja minimalističkom elegancijom.

Polène je brend kožnih modnih dodataka koji je osnovan 2016. godine u Parizu. Budući da iza njega stoje dva brata i sestra, možemo govoriti o obiteljskom biznisu koji je s vremenom postao itekako prepoznatljiv u modnome svijetu. Njihove Polène Paris torbe najprije smo počeli primjećivati na društvenim mrežama, a intenzivan marketing na Facebooku i Instagramu brendu je donio prve kupce. Njihovo zadovoljstvo dizajnom i kvalitetom ovih torbi potaknulo je usmenu predaju i širenje dobrog glasa o brendu, pa je linija koja je tada uključivala nekoliko osnovnih modela u međuvremenu proširena u kolekciju raznovrsnih stilova.

Polène Paris torbe u svojoj suštini su klasične, no možemo reći da svakako donose twist. Inspirirane su radovima dizajnera kao što su Madeleine Vionnet, Mariano Fortuny i Madam Grès, a u dizajnu imaju naglašen skulpturalni aspekt. Do izražaja kod njih naročito dolazi vrhunska koža, koja se oblikuje u ove chic modele ručno, od strane majstora proizvodnje u Španjolskoj.

Najnovija Polène Paris torba možda nam je čak i najdraža dosad. Model Cyme Tissé također je karakteriziran skulpturalnim dizajnom, kao i vještinom da se transformira iz basket torbe u predivan tote model. Dolazi u kombinaciji platna i kože i donosi nekoliko mogućnosti korištenja, bilo da ju nosite u ruci ili preko ramena.

Dostupna je u tri kombinacije boja, a trenutno ju možete prednaručiti po cijeni od 290 eura na stranici brenda. Kao što brend naposljetku otkriva, torbe kreću u dostavu 23. rujna.

Foto: Polène Paris