U sklopu našeg RETRO izdanja časopisa Grazia, odlučili smo se udružiti s jednim od najomiljenijih tech brendova naše mladosti

Tako je, nezaboravna Nokia koja je jednako kul kako je se i sjećamo, što dokazuje novim telefonima i sloganom “Love it, trust it, keep it”! Zato najsretnijoj ili najsretnijem među vama dajemo šansu da osvojite Nokiu X20 – osmišljenu da traje duže.

Telefon rijetko budi topao i ugodan osjećaj, ali ovaj ga doista donosi. Ovaj uređaj nije samo odličan izbor, nego je i bolji za okoliš: isporučuje se s trogodišnjim jamstvom i 100% razgradivim kućištem koji je osmišljen da traje dulje i poslije nestane! Budući da ćete ga imati dulje vrijeme, znali su da mora biti dobar.

Uz to, uređaj je opremljen inovativnim načinom rada Dual Sight za rad s više kamera koji omogućava istodobno snimanje različitih kutova te 5G¹ vezom uz koju ćete videozapise podijeliti u trenu. Trogodišnjim se ažuriranjem softvera i sigurnosti također jamči da sutrašnji telefon postane još bolji od današnjeg. Love,love, love!

Kako biste ga osvojili, sve što trebate jest na našem Facebook profilu ispod posta o nagradnom natječaju tagirati dvoje onih koji su jednako poput vas obožavali svoje Nokia telefona te zapratiti Grazia Hrvatska i Nokia mobile – HR Facebook profile. Nagradna igra traje do utorka, 27. srpnja. Sretno! Za zaigrati, kliknite ovdje.