Amazon Prime objavio je trailer za predstojeću seriju “Solos”, koja u sedam nastavka uz zvjezdani ansambl poput Helen Mirren, Morgana Freemana i Anne Hathaway prati osam likova dok promišljaju o tome što znači biti čovjek

Iako smo svi posljednjih mjeseci pokušavali maksimalno se dekoncetrirati od zbivanja u svijetu, bilo šetnjama u šumi, bilo maratonskim gledanjem maratonskih filmova, no najnovija i dugoočekivana serija “Solos”, čini se, prisilit će gledatelje na suočavanje s osjećajima usamljenosti i izolacije koji su nas sve pogađali u određenom trenutku tijekom pandemije.

Antološka serija koju je stvorio David Weil sastoji se od sedam 30-minutnih epizoda. Svaki će segment sadržavati znanstveno-fantastične elemente i prikazivat će lik – iz sadašnjosti i budućnosti – koji donosi monolog koji istražuje ljudsko stanje i otkriva nam čudne, lijepe, srceparajuće, urnebesne, čudesne istine onoga što ona čini znači biti čovjek.

Iako produkcija ne otkriva puno više od toga, priznali su da ćemo pronaći utjehu. “Iako se svi osjećamo sami na različite načine, osjećajući se tako istovremeno, nekako smo svi zajedno.” Sudeći samo po tome, ima da pripremimo maramice za 21. svibnja, kada stiže na platformu.

Foto: Amazon Prime