Koncertna promocija debitantskog albuma synth-wave senzacije pocket palma koja će se održati danas, izazvala je ogroman interes publike te je koncert iz Malog pogona prebačen u Veliki pogon Tvornice kulture i u prodaju su puštene dodatne ulaznice.

Nevjerojatno nam je drago i jako smo počašćeni što se uspjelo prodati toliko ulaznica da je naš koncert morao biti prebačen u Veliki pogon Tvornice. U Tvornici smo svirali već nebrojeno puta i stvarno se jako veselimo što ćemo prvi put samostalni koncert moći održati na velikom stageu. Nismo očekivali da će se ovo dogoditi i sad smo još uzbuđeniji oko svega i jedva čekamo sa svima zaplesati i zabaviti se.”

Anja i Luka mislili su na svaki detalj i osigurali vam atraktivan merchandise po pristupačnim cijenama. U ponudi će se naći pocket palma majice, torbe, CD, vinyl i audio kazeta.

Veliki tulum pocket palme otvorit će zagrebački electro-pop dvojac Cubies koji će nas zagrijati za nostalgično šarenilo synth melodija kojima će pocket palma napraviti pravi plesnjak u duhu osamdesetih u Tvornici kulture danas. 

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 40 kn u pretprodaji te 60 kn na dan koncerta na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop (Varšavska 13), Dancing Bear (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr.