Prodali su se čim ih je predstavila na Instagramu svog brenda Slavonika, a ako se i vi sad zaljubite u njih, morat ćete na listu čekanja!

U sezoni se uvijek istaknu pojedini komadi i brendovi, a čini se da će ovo ljeto proći u znaku onih pletenih. Nakon duge pletene haljine koje je osvojila top modele (klik ovdje), na ljetni tron popeo se jedan hrvatski modni brend.

Radi se o brednu Slavonika by Lidija Lešić, koji je prvenstveno postao popularan po nakitu, a uskoro i modnim dodatcima. Slavonika je hand-made brend iza kojeg stoji poznata hrvatska influencerica koja je ovog ljeta lansirala i cropped pletene topove za koje jako brzo postala potrebna prednarudžba. Nadahnuta Slavonijom, odakle i dolazi, Lidija je osmislila ručno pletene modele topova koji dolaze u trendi pastelnim bojama, kao i uvijek neodoljivoj bijeloj. Interes je bio toliko velik da je prve modele odmah rasprodala. Ako ste se i vi upravo zaljubili u ljetni komad made by Slavonika, potpuno vas razumijemo. Svi modeli izrađuju se po narudžbi.