Omiljena filmska ikona okupana u ružičastu Elle Woods postaje serija. Evo što se zna

Reese Witherspoon transformira “Legally Blonde” u uzbudljivu TV seriju, obećavajući oživljavanje kultne šarmerice Elle Woods.

Prije dva desetljeća Elle Woods nas je očarala svojom živopisnom prisutnošću na pravnoj sceni Harvarda, u društvu svog voljenog psića Bruisera. Njezin zarazni optimizam i nepokolebljiva dobrota osvojili su srca gledatelja diljem svijeta, a Elle je postala sinonim za girl boss i zabavu koja nije djetinjasta.

Elle Woods je prvi put uletjela u naše živote davne 2001. godine, odjevena u chic dvodijelnu ružičastu odjeću i razbijala brojne stereotipe, a postala je simbolom osnažene žene i više od 20 godina kasnije. Dokazujući da se ženstvenost, ženstvenost i ružičasta boja međusobno ne isključuju s inteligencijom, ambicijom i odlučnošću, uporna mlada studentica prava diplomirala je na Harvardu, napustila partnera koji je nije poštovao i uništila osobu koji ju je seksualno uznemiravao na radnome mjestu.

Voljena studentica prava vraća se, i to ne u očekivanom “Legally Blonde 3” filmu koji je još prije dvije godine trebao krenuti sa snimanjem, već u televizijskoj seriji inspiriranoj originalnim filmom. Ova objava ponovno potvrđuje trajnu privlačnost Elle Woods.

Plavusa s Harvarda

Koja je radnja serije “Plavuša s Harvarda”?

Pojedinosti su još uvijek tajne, ali jedno je sigurno: Hello Sunshine, producentska kuća Reese Witherspoon, predvodi projekt, osiguravajući da je u sposobnim rukama, sudeći po svim dosadašnjim projektima.

Što je još uzbudljivije, veterani industrije Josh Schwartz i Stephanie Savage, poznati po svom radu na serijama “Gossip Girl” i “The O.C.”, uključeni su kao pisci, obećavajući divan spoj drame i šarma.

Što se tiče priče, iščekivanje raste jer obožavatelji željno iščekuju vijesti. Podsjetimo, film je opisao Elleino putovanje kroz Pravni fakultet Harvarda, prikazujući njezin neočekivani talent za pravo i njezinu potragu za ljubavlju usred akademskih izazova.

U ovoj novoj izvedbi mogu se samo zamisliti mogućnosti. Možda ćemo svjedočiti kako Elle kreće u hrabri križarski rat za pravdu, podsjećajući na Erin Brockovich, sa svojom pouzdanom prijateljicom koju glumi omiljena Jennifer Coolidge.

Možda će se vratiti u prošlost i prikazati Elle Woods kako se nosila s izazovima srednje škole.

Pojedinci kritiziraju što se iz nostalgije vraćaju ovakve uspješnice. Ljudi se nadaju da će neki omiljeni likovi jednostavno ostati u prošlosti jer su s razlogom funkcionirali tada, a danas bi ih pregazilo vrijeme. Iako imaju pravo za pojedine projekte, (poput Gilmoreica, pa i Prijatelja), ne vjerujemo da to vrijedi za Plavušu s Harvarda koja je i dalje britak i zabavan film, s bezvremenskim lekcijama. Dok čekamo detalje, ponovno gledamo prvi nastavak već ovaj vikend!

 

Foto: PR