PLACe Market nacionalni je projekt turističke revitalizacije hrvatskih tržnica u večernjim satima, nakon što tržnice prestanu raditi. Dok je uspješno realiziran u Splitu i podigao gastronomski scenu na jednu drugu, razinu događanja gdje se vrhunska domaća gastronomija približava građanima, tako je i s istim entuzijazmom i željom za uspjehom krenuo i u Zagrebu.
PLACe Market na Dolcu
Iako vremenske (ne)prilike do sada nisu bile naklonjene Zagrebu, ovo sjajno događanje večeras svima donosi veliki izbor okusa, mirisa, aroma i zabave!
Danas, a i svaki petak do 14. srpnja od 18h do ponoći, Trznica Dolac postaje mjesto druženja i veliko izletište i restoran na otvorenom na kojem kuhaju neki od najboljih hrvatskih chefova i ugostitelja.
U projektu sudjeluju Bistro Apetit by Marin Rendic, Nautic bar Pojods by Christian Misirača, Tač, Br00m 44 by Igor Gudac, Gastronomadi, Ficlek, Rougemarin by Marin Medak, Meat the King, Taika by Ivana Bekavac, Soi fusion, Begs plant based street food, Arepera Maracay, Vinkl, La Central, Cunami, Poke Poke, Al Dente i Amelie. Izbor jela je stvarno – velik!
Dođite, uživajte u vrhunskoj hrani, piću, atmosferi, plešite i družite se i ne zaboravite – petkom se jede na Dolcu!
Fotografije: PLACe Market, TZGZ