Philip B. Detangling Toning Mist je lagani sprej za svakodnevnu upotrebu koji raspliće kosu, čini je sjajnom i bez neposlušnih vlasi, savršen za sve tipove kose

Kao vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima njege kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i vlasišta.

Philip B. Detangling Toning Mist novi je proizvod popularnog brenda koji je lagani vodenasti tonik bez ispiranja koji prilagođava pH vode iz slavine kako bi se zatvorile kutikule vaše kose,  za nevjerojatno gladak i sjajan završni rezultat. 

Detangling Toning Mist je višenamjenska maglica za kosu pod stresom koja je sklona zaplitanju. Ovaj proizvod sadrži jabučni ocat koji trenutačno obnavlja optimalnu pH ravnotežu kiseljenjem i zatvaranjem omotača kutikule za sjajni završni rezultat koji je svilenkast na dodir i izrazito odražava svjetlost. Njegova je funkcija istovjetna razlogu zašto upotrebljavamo tonik nakon čišćenja kože – da bismo suzili pore i smanjili njihovu vidljivost.

Philip B. Detangling Toning Mist je siguran za bojanje i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljke koje  koristimo nabavljene su iz održivog uzgoja i sva se ambalaža može reciklirati. 

Jedino što je potrebno jest da nakon pranja kose i njege s regeneratorom dobro protresete ovaj sprej te ga lagano poprskate kroz sredinu pramenova i na vrhove. Utisnite u kosu, osušite ručnikom i oblikujte kao i obično. 

Philip B. Detangling Mist možete kupiti u Lana Niche Perfumery u Zagrebu i Splitu, Parfumeriji Lana, Frizerskom salonu Glamour u Zagrebu, Amber Niche trgovini u Rijeci te 
Radisson Blu Resort & Spa u Splitu. 

 

Foto: Fulvio de Filipi/Getty Images