“Ovo nije standardni house album, već kombinacija glazbe koju volimo slušati i stvarati. Album je poprilično emotivno, kompleksno i zahtjevno djelo te nam je stoga i trebalo preko dvije godine da ga dovršimo – željeli smo da rezultat bude na nivou najbolje svjetske glazbene produkcije, što sam siguran da smo i uspjeli postići“, otkriva Blacksoul, idejni začetnik projekta PEZNT.

Vinilna verzija albuma Paid In Full donosi ukupno osam pjesama na dva 180 gramska vinila, uz niz izvrsnih gostujućih autorskih i glazbenih imena; u radu na albumu su im pripomogli glazbenici Davor “Daga” Devčić i Zvonimir Dusper “Dus” (ujedno i ko-autor dviju pjesama), koji su im omogućili da izdanje bude odsvirano uživo, a ne samo programirano, dok je za mastering zaslužan Gregor Zemljič.

Uz njih, album su kreirali i rapperi, pjevači te autori iz čitavog svijeta – tu je Masta Ace, legenda stare brooklynske škole hip-hopa, Born I, talentirani rapper iz Washington DC-a, zatim Shyam P, londonski vokalist, autor i producent s trenutnom adresom u Dubaiju te danski kantautor Gregers.

Izdanje uz izvrsnu glazbu sa sobom nosi i kreativno vizualno rješenje, za koje je zaslužan jedan od najboljih hrvatskih strip-crtača – Dalibor Talajić, poznat po svom iznimnom radu za Marvelove stripove. Uz naslovnicu, on je ujedno kreirao i čitavo vizualno rješenje fizičkog izdanja koje krasi i korice vinilnog formata, što će albumu Paid In Full dati i svojevrsnu kolekcionarsku vrijednost.