(Dizajner Paul Surridge na kraju Roberto Cavalli revije tijekom Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 /Getty Images)

U modnim kuloarima su počele priče kako kreativni direktor Roberta Cavallija, modni dizajner Paul Surridge želi odstupiti s funkcije. Za sada modne kuća nije dala nikakav komentar, no službena izjava se očekuje do kraja tjedna.
Izvori tvrde da je dizajner u posljednje vrijeme bio sve frustriraniji zbog nedovoljnog ulaganja u razvoj i obnovu mreža trgovina, kao i u loše ulaganje u marketing. Također tvrdi da njegov dizajnerski tim nema dovoljnu podršku.
Surridge se dogovorio s izvršnim direktorom Gian Giacomom Ferrarisom i timom da će odraditi kolekcije za proljeće i jesen 2019. do kraja. Priča se da Surridge već ima drugi projekt i da se želi distancirati od brenda kako bi mogao procijeniti što je najbolje za njegovu budućnost.

(Paul Surridge na poklonu tijekom Roberto Cavalli revije, 94th Pitti Immagine Uomo 2018/Getty Images)

Prije nego li je stigao na poziciju kreativnog direktora Roberta Cavallija 2017. godine, Paul je radio kao kreativni savjetnik u Acne Studiosu gdje je bio odgovoran za mušku kolekciju. Radio je kao kreativni direktor Z Zegne od 2011. do 2014. godine, a okušao se i u modnoj kući Jil Sander gdje je radio uz bok Rafu Simonsu. Svoj talent je usavršio u Calvin Kleinu i Burberryju radeći s Christopherom Baileyjem od 2003. do 2007. godine.