(Dizajner Paul Andrew 2016, New York Fashion Week/Getty Images)

Talijanska modna kuća Salvatore najavila je imenovanje samo par dana uoči revije za jesen/zimu 2019. koja će biti prikazana u subotu tijekom Milan Fashion Weeka. Paul se pridružio modnoj kući Salvatore Ferragamu u rujnu 2016. kao direktor ženske obuće, da bi samo već godinu dana kasnije došao na poziciju kreativnog direktora ženskog odjela.

‘Paul je prirodno kreativni vođa kuće Salvatore Ferragamo dok ulazimo u novu fazu i rastemo.Vjerujem u njegovu viziju i jaku povezanost naših nasljeđa, jaku i nepokolebivu predanost inovacijama i talijanskom nasljeđu, kao i našu neumornu predanost klijentima’-izjavila je glavna izvršna direktorica Ferragama, Michaela Le Divelec Lemmi za WWD.

(Paul Andrew, Salvatore Ferragamo, Milan Fashion Week Spring/Summer 2018/Getty Images)

Prije početka svoje karijere u talijanskom Salvatoreu Ferragamu, engleski dizajner devet je godina radio kao potpredsjednik dizajna za obuću i accessories za Donnu Karan. Također ima i brend pod svojim imenom koji vodi od 2012. godine, a dobitnik je 2014. godine nagrade CFDA/ Vogue Fashion Fund.
Salvatore Ferragamo također naglašava da će direktor muškog odjela Guillaume Meilland zadržati svoju trenutnu poziciju ali pod vodstvom Paula Andrewa.