Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, objavila je bogati program za svoje treće izdanje koje će okupiti vodeće strane i domaće lidere 25. ožujka 2021. online

Krovna tema ovogodišnje konferencije su ženske vještine upravljanja u izvanrednim, kriznim vremenima, ali i dugoročna važnost korištenja soft vještina u učinkovitom upravljanju ljudskim potencijalima kako bi se postigli zavidni poslovni rezultati, ali i osiguralo visoko zadovoljstvo zaposlenika. 

Jelena Jelusic_The Art of Feminine Leadership
Jelena Jelušić

Konferenciju će otvoriti uspješna međunarodna konzultantica Laura Tynan, koja će podijeliti svoja iskustva kako voditi u pretežito muškom svijetu i pri tome ne postati „muškarac u suknji“. O otključavanju liderskih potencijala u nama, ali i u našim zaposlenicima, govorit će Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola, a naglasak na važnost brige o zaposlenicima kao najbolje strategije employer brandinga, stavit će govor Jelene Jelušić iz Photomatha. 

Ivanka Mabić Gagić_ Arts of Feminine Leadership
Ivanka Mabić Gagić

Utjecaj Covid krize osjetile su na prvim linijama industrije ljekarništva, ali i telekomi koji su u brzom roku morali osigurati visoku povezanost svijeta koji je preko noći postao online.  O tome kako su prevladali izazove kroz ženske vještine vodstva, fleksibilnost i empatiju, podijelit će s nama Sanja Šagud iz Atlantic Grupe te Antonia Kujundžić Velimirović, direktorica upravljanja mrežom i IT uslugama A1 Hrvatske. 

Antonia Kujundžić Velimirović

Zanimljivo će biti predavanje Lane Mučalov i Christiana Čoklice iz ManpowerGroup koji će ekskluzivno predstaviti rezultate istraživanja percepcije položaja žena na razini tržišta regije jugoistočne Europe i predstaviti smjernice za razvoj i jačanje inkluzivnih korporativnih kultura.

Ivan Bartulović
Ivan Bartulović
Vedrana Likan
Vedrana Likan

Kako možemo već danas stvarati i razvijati lidere budućnosti, od najranijih školskih dana do radnih mjesta, otkrit će nam i dvojica panelista Ivan Bartulović (Hrvatski Telekom) i najbolji profesor na svijetu Dejan Nemčić (O.Š. Ive Andrića), u diskusiji s uspješnim lidericama Mirjam Marasović Čurčić (Jamnica Plus d.o.o.), Tina Jurjević (Bipa) Vedrana Likan (Colliers), Ana Butara (Infobip), Iva Topolovec (Nanobit), a panel će moderirati Ivana Conjar.

Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL te pod sponzorstvom tvrtki A1, Jamnica, Manpower, BIPA, Amm global institut (AGI) i Grawe. Novosti o konferenciji dostupne su na web stranici, a ulaznice se mogu kupiti putem maila conference@shhhefica.com