Otkrili smo super nove namaze s medom koji su odlična zdrava zamjena za ‘nešto slatko’.

Prije koji dan pisali smo vam o tome kako volimo pratiti Vedrana Boškovića koji stoji iza profila @seasoned_with_love. Ono što je još zanimljivo je da Vedran dolazi iz obitelji koja se bavi pčelarstvom i upravo su lansirali svoje nove proizvode od meda kojima je uistinu teško odoljeti.

”Odlučili smo malo proširiti ponudu proizvoda kojima je baza med. Dobivali smo dosta upita od naših stalnih kupaca za određene dodatke u medu te smo se ove godine odlučili na taj korak i ispalo je super!”, komentira Vedran.

Naime, Pčelarstvo Bošković lansiralo je nove slatke okuse koji čak mogu zamijeniti i one teško zamijenjive namaze za palačinke. Zato su nam i privukli pažnju, a radi se o medu bagremu s lješnjacima i kakaom te krem cvjetnom medu s kakaom. Oba se mogu koristiti doslovce tako da ih jedete sa žlicom, kao namaz, dodatak doručku ili punjenje za tijesta (već zamišljamo vruće kroasane).

”Za med s lješnjacima i kakaom čak smo dobili i pohvale da je bolji od bilo kojeg komercijalnog namaza dostupnog u trgovinama na što smo jako jako ponosni.”, otkriva Vedran. ”Stvarno je fin i odlična zamjena za one trenutke “baš bi nešto slatko!” Iako moram reći da su i ostale kombinacije s medom bagrema jako dobre ako pričamo o povoljnim učincima na zdravlje.”

A to su od novih proizvoda med bagrem s đumbirom, kurkumom i sokom limuna, med bagrem s peludi i propolisom te med bagrem s uljem konoplje.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Pčelarstvo Bošković.