Kao nastavak na Black Friday, stigao je Cyber Monday. Evo na kojim stranicama možete upecati komade iz novih kolekcija po popustu čak i do 60 posto.

Ako ste odoljeli shoppingu na Black Friday, pred vama je još jedno iskušenje, a to je Cyber Monday. Mnogi hight street i domaći brendovi upravo su zato i unaprijed najavili popuste za cijeli vikend, dok su na nekim stranicama novi popusti osvanuli i danas.

Teško je odoljeti ovim ponudama jer se naime radi o sniženjima na aktualne kolekcije, a iako nas je pandemija prikovala kod kuće, tu je niz udobnih i home wear komada koji će se uklopiti u trenutni lifestyle. Među stranicama koje su nastavile sa sniženjima su sljedeće: H&M, koji nudi sniženja čak i do 60 posto, Mango s popustima do 30 posto i 50 posto na određene artikle. I na COS-u  možete naručivati i danas s time da je brend stavio snižene cijene na veliku većinu svojih komada, do 30 posto. U Cyber Monday uključio se i mnogima omiljeni & Other Stories, kao i Reserved s 20 posto popusta.

Udobne i ‘comfy’ modele možete naručiti sa stranice Benetton gdje su sniženi do 30 posto, a Cyber Monday čeka vas i na stranici brenda Diesel i Replay na kojem još traje Black Friday vikend. Velika sniženja još uvijek vas čekaju kod brenda Springfield, Guess i S. Oliver. Veliki sale i dalje straje na stranici Net A Porter.

Foto: stories.com