U danima kada su zaštitne maske postale glavni dodatak koji uz to i čuva zdravlje, svakako se isplati uložiti u one kvalitetnije.

Dileme o zaštitnim maskama vodile su se mjesecima, dok napokon društvo nije shvatilo da je svakako bolje nositi ih. Koliko ste zaštićeni ili štitite druge ovisi i o tome kakvu masku nosite i naravno, koristite li je ispravno, imajući na umu da su jednokratne maske s razlogom jednokratne i da obje osobe moraju imati masku kako bi bile zaštićene (osobito ako se radi o kirurškim ili pamučnim maskama).

Kada se radi o maskama s filterima, stvari su malo drugačije, tj. one filtriraju veći postotak zraka čime ste više zaštićeni od prijenosa virusa. Maske s filterima isto tako možete nositi nešto dulje (ovisi naravno o tipu filtera i maske, svakako se dobro informirajte prije). A u godini u kojoj se jenjavanju pandemije tek nadamo, ne bi bilo loše uložiti u kvalitetan i siguran dizajn.

View this post on Instagram

 

A post shared by A I R I N U M (@airinum)

Airinum je švedski brend zaštitnih maski koji nose i brojni celebrityji, poput Gwyneth Paltrow, a brend nije nastao povodom pandemije. Naime, osnivač brenda bori se s astmom i htio je dizajnirati maske kakve nije mogao pronaći na tržištu, kvalitete, ali i privlačne. Tako je pokrenuo Airinum, maske s vrhunskom tehnologijom. Ovi modeli razvijeni su na tri razine, zaštite, udobnosti i vrhunskog dizajna. Imaju filtere koji su također višeslojni pa tako štite od smoga, alrgena, prašine i bakterija.

Ovo su vjerojatno jedne od najtraženijih maski na svijetu trenutno jer su sada po prvi put dostupne od proljeća prošle godine. Naravno, za kupovinu se morate i unaprijed predbilježiti, a to možete učiniti na službenoj stranici brenda www.airinum.com.

Instagram @airinum