Pandemija i ‘lockdown’ na proljeće svakako su utjecali i na domaće poduzetnike iz sfere mode i beautyja, tako da su ovih dana mnogi počeli pokretati svoje web shopove. Za ove dvije adrese sigurno će vam bit drago što ih sada možete konzumirati i online!

Online shopping mnogim se brendovima pokazao kao pravi spas u doba pandemije. Iz tog razloga puno se domaćih brendova ove godine odlučilo baciti na kreiranje svojih web stranica kako bi poboljšali prodajnu strategiju, ali i omogućili svojim klijentima da brže i lakše dođu do svojih omiljenih proizvoda. Baš u vrijeme pred Božić, shopping za poklonima, ali i mogući novi lock down, ove dvije adrese razveselile su sa svojim digitalnim platformama.

Prva od njih je concept dućan Garderoba, mjesto s genijalnim skandinavskim dizajnerima kojem možemo bit zahvalni jer donosi njihove najnovije kolekcije. Garderoba store s oduševljenjem je u ovaj tjedan ušla obaviještavajući nas o svojoj online stranici. Sada trendi komade s potpisom Ganni, ATP Atelier, Malene Birger i druge možete naručiti i na adresu svog doma. Klik za više na stranicu garderobastore.hr.

Druga adresa ona je beauty tipa. Poznati i tek nedavno otvoren concept store Tatjana Dragović takođej je dobilo svoj web shop. Ovo nije oduševilo samo Hrvatice već i regiju jer The Lab Store je između ostalih trenutno i jedini zastupnik brenda Augustinus Bader, poznatog revolucionarnog beauty brenda koji je osvojio sve od Victorije Beckham do poznatih svjetskih modela.

Uz to, naglasak u The Lab Storeu je i na clean beauty, tako da ćete ovdje pronaći niz nišnih brendova baziranih na politici beauty proizvoda koji ne štete zdravlju. Novitet su i poznati njujorški parfemi, a The Lab je svakako jedna od onih adresa gdje vrlo brzo možete pronaći i idealni poklon. Više na stranici the-lab.hr.

Foto: Instagram @garderobastore, @thelabstore, @furtunaskin, @bymalenebirger