Skrolajući Instagramom nedavno nam je za oko zapeo hrvatski brend Evita Collections koji nas je odmah osvojio svojom neodoljivom kolekcijom preslatkih cipelica koje su jednostavno savršene. Kroz spoj elegancije, sofisticiranosti i nevjerojatne doze šarma, ove cipelice su postale naša prva ljubav kada je u pitanju jesenska obuća.

Što se tiče elegancije, Evita Collections je, moramo priznati, postavio visoke standarde. Njihove cipelice ne samo da prate najnovije trendove, već ih i postavlja. Svaki par odiše profinjenošću koja se lako uklapa u svaku prigodu – od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

No, ono što nas je stvarno osvojilo su te preslatke točkice koje krase ove cipelice. Svaki mali detalj na njima čini ih posebnima, dajući nam osjećaj kao da hodamo po modnom časopisu. Upravo su točkice te koje unose dozu razigranosti i mladalačkog duha, čineći da se osjećamo kao princeze modernog doba.

Ako ste pak, ljubiteljice klasičnog minimalizma, Evita Collections u ponudi ima i elegantne crne balerinke te prljavo nude s crnim detaljem. Upravo nas taj model neodoljivo podsjeća na onaj Chanel slingback model balerinki koji svi obožavamo i koji svaku odjevnu kombinaciju jednostavno podigne.

A jeste li uočili mašne koje krasne ove modele? Po nama su one pravi šlag na torti, detalj koji čini ove cipele još privlačnijima, dodaje im notu romantičnosti i bezvremenske ljepote. 

U konačnici, što više možemo tražiti od cipele? Izuzetno elegantne, stylish i još hrvatski proizvod – po nama, ovo je sasvim dovoljno da se zaputimo u shopping. Iza brenda stoji stoji dizajnerica Tanja Filipović koja je priču s Evitom pokrenula 2017. godine. Svaki se par izrađuje po narudžbi, a njihov zaštitni znak, kako ističe Tanja, upravo su ukrasne mašne.

Evita kolekcije  možete pogledati na njihovom Instagram profilu, a ako su vas oduševile kao i nas, naručiti ih možete putem službenog web shopa.