Svojom privlačnom bojom i svjetlinom, Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule Collection dočarava opojne vibracije ljeta, morskog života i bujnog zelenila

Dostupna u tri prepoznatljive verzije, Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule Collection je živahna sestra Breitlingovog najnovijeg Chronomata za žene. Ovaj elegantno moderan, retro-inspiriran sat namijenjen je damama koje se žele izdvojiti iz mase. Simbolizira kompetentnost i stil bez napora s lepršavim zaokretom.

Satovi u novoj capsule kolekciji Breitling Chronomat Automatic 36 South Sea Capsule imaju posebne lakirane brojčanike u bež, ponoćno plavoj i menta zelenoj boji, krokodilskog remena sa sklopivim kopčama. Posebno su upečatljive oznake sata dijamantnog seta i šareni detalji.

Originalni Chronomat iz 1984.  signalizirao je ponovno rođenje švicarske industrije satova, a inspirirao je još mnogo satova u posljednja četiri desetljeća – uključujući ženske modele. I danas moderni i retro satovi kolekcije Chronomat for Women krase zapešća samopouzdane i svestrane žene, a ova kolekcija je ultimativan must. Satovi se mogu pogledati i na Malalan web-shopu.