Ranije ove godine upoznali smo vas s odličnim projektom Pag Outdoor Summer Weekend tj. njegovim konceptom aktivnih tjedna provedenih na zraku.

Prošlo ljeto na otoku Pagu obilježio je odličan turistički projekt. U sklopu njega održavali su se aktivni tjedni s licenciranim iskusnim trenerima koji su provodili različite oblike aktivnosti za sve turiste. Vikendima su tako diljem otoka organizirane aktivnosti kao što su nordijsko hodanje, biciklizam, kajakarenje na moru, SUP (veslanje na dasci), jedrenje na dasci, trčanje, hodanje, vožnja quadovima… Projekt su osmislile i provodile turističke zajednice otoka Paga u suradnji s partnerima pokazavši kako se može puno napraviti kada se složimo oko dobrih ideja. Ove godine projekt je nastavio dalje u većem obujmu s još većom podrškom te postao uzbudljiva platforma za promociju outdoor turizma pod imenom Pag Outdoor. Sada je dobio i jedinstvenu web adresu Pag Outdoor koja objedinjuje cjelokupnu outdoor ponudu otoka Paga.

Pag outdoor

“Nakon mnogobrojnih outdoor manifestacija, otvaranja novih bike i trail staza te opremanja smještajnih objekata za prihvat biciklista koji jamče kvalitetu, sada je službeno podignuta Pag Outdoor web stranica. Kroz interaktivan sadržaj u samo nekoliko klikova možete saznati sve informacije o cjelokupnoj outdoor ponudi otoka, smještajnim objektima i aktualnim manifestacijama” rekla je ovim povodom Marina Šćiran Rizner direktorica Turističke zajednice Grada Novalje.

Stoga, ako ste razmišljali o vikend putovanju i pao vam je na pamet Pag, provjerite što možete očekivati iz tjedna u tjedan.

 

Foto: Dmitriy Suponnikov / Unsplash