Riječ je o novom salonu Kalmar Hair & Skin Boutique koji obećava umirujuće rituale, a posjetit ćemo ga prvom prilikom

Saloni ljepote su oduvijek bili idealno mjesto za bijeg od stvarnosti i ubrzane svakodnevice. Oni su poput oaza u kojima vrijeme jednostavno stane, a zasluženo opuštanje počinje. Iz njih se izlazi s osmijehom na licu, a osjećaj nakon omiljenog tretmana je neprocjenjiv. Svaka žena pomno bira osobu koja će njegovati njezinu kosu, nokte ili tijelo.

kalmarhairandskinboutique

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique u Rijeci je, kako kažu iz salona, upravo takvo mjesto, u koje se vrlo lako zaljubiti. “Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, točnije u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, a svojom je vrhunskom ponudom privukao brojne zadovoljne klijente te vrlo brzo postao novo omiljeno mjesto gdje kosa, nokti i koža imaju poseban tretman – svaki put”, stoji u najavi.

kalmarhairandskinboutique

Mi smo posebno zapazili vrlo zanimljiv interijer koji nas je već preko fotografija opustio.  Ugodni tonovi tamno zelene boje djeluju smirujuće, a svaki je detalj unutar salona, kako kažu iz Kalmar Hair & Skin Boutique, pomno biran, kako bi se svaki posjetitelj osjećao “kao kod kuće”.

kalmarhairandskinboutique

Uz standardne usluge njege, šišanja, bojenja i stiliziranja kose te šminjanja, manikure, pedikure i depilacije, ovaj salon nudi zanimljiv holistički pristup, gdje osim fizičkog tretmana kose, dobijete i doživite potpuno umirujući ritual, koji lako prelazi u naviku.

Više informacija i novosti o ovom lijepom salonu potražite ovdje.