Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve europske i britanske datume turneje “Public Service Announcement”, pa time i zagrebački koncert planiran 17. rujna!

Ovo je možda najveći i najiščekivaniji koncert ove godine. Kupnja karata je prošla mnogima stresno; kada su ulaznice puštene u prodaju krajem travnja, sistem je padao nekoliko puta, ljudi su tražili savjete kako kupiti ulaznice preko društvenih mreža, sve drugo je padalo u drugi plan, taj dan se vrtio samo i isključivo oko kupnji ulaznice za jedan od najvećih bendova na svijetu. Podsjetimo da su im i predgrupa trebali biti isto fantastični Run The Jewels. Tehnički, otkazana su dva sjajna koncerta.

Rage Against The Machine neće nastupati u Zagrebu

Koliko utjecaj bend ima potvrđuje i činjenica da su ulaznice za zagrebački koncert osim regije i brojnih europskih zemalja prodane i na dalekim lokacijama poput Argentine, Novog Zelanda, Hong Konga, Singapura, Dominikanske Republike i Guatemale. Skoro pola ulaznica za koncert u Zagrebu je kupila strana publika. Na žalost, koncerta neće biti
– prenosimo izjavu grupe u cijelosti: “Prema liječničkim uputama, Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u kolovozu i rujnu 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju. Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih našim obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Obratite se prodajnom mjestu za povrat novca za sve naše koncerte. Brad, Tim, Tom & Zack”

Povrat sredstava za kupljene ulaznice bit će automatski izvršen na terećenu karticu do 31.08.2022. Nije potrebno slati zahtjev za povrat. Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici. Molimo da vezano uz povrat popratite i datum kupovine ulaznice jer je nekada povrat iskazan pod tim datumom. Molimo Vas da popratite i da povrat nije iskazan kao iznos s minusom jer ga, ovisno o banci, nekada prikazuju kao storno uplate. – Istaknuli su domaći organizatori koncerta.

Fotografija: promo