Neovisno o tome zašto vam je kosa oštećena, korisnici ovog šampona tvrde da im je konačno vratio nužnu mekoću kosi

Bilo da izbjeljujete, sušite fenom, zagrijavate ili jednostavno pregrubo češljate svoju kosu,  oštećenje kose je neizbježno, imali kovrčave ili ravne vlasi. Naravno, tanka kosa može biti sklonija oštećenju od debljih vlasih zbog slabijeg korteksa, stoga je tim tipovima kose još važnije brinuti se za popravak vezivanja. tretmani.

Naravno, kad se dogodi ovaj problem, ne ustručavamo se kupiti bilo koji proizvod na kojem piše da je za oštećenu kosu. Ovaj Redkenov Acidic Bonding Concentrate šampon, kao i leave-in tretman iz iste linije, pokazao se jednim od hvaljenijih proizvoda. Primjerice, na Amazonu su reakcije takve da se čini da su vam bliže, da bi vas odvukli u trgovinu da kupite ovu bočicu. “Ako imate oštećenu kosu, ovo vam je potrebno”, kratak je jedan komentar, dok druga recenzija tvrdi da je preobrazba vidljiva nakon jednog pranja. “Kosa mi više nije suha, niti čupava, ne strši na vrhu i sa strane… Tako sam sretna da mi je kosa ponovno sjajna i mekana.”

Redken Acidic Concentrate šampon za kosu

Riječ je o šamponu bez sulfata, s koncentriranom kiselinom za vezivanje vlasi koji ima dobro koncentriranu formulu s limunskom kiselinom (da, dobro ste pročitali!) kako bi se ponovno uravnotežila razina pH vaše kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Redken (@redken)

Budući da mnoga oštećenja kose proizlaze iz izbjeljivanja i bojenja, šampon također štiti vašu boju od blijeđenja dok istovremeno popravlja ispucale vrhove. No, nisu samo internetski recenzenti koji vole Redkenov šampon: slavni frizeri poput Laini Reeves, osobna hair stilistica Emily Blunt, također se kune u ovaj proizvod.

Stoga, ako vaša kosa u posljednje vrijeme izgleda oštećeno i treba joj njega, isprobajte ovaj Bonding šampon, a dostupan je i kod nas, ovdje.

Foto: @belajuliana_/Instagram