Cijela zemlja ujedinila se u brojnim načinima pomoći unesrećenima, a humanitarni KRiP, veliki live stream kviz općeg znanja i kulture će prikupljati donacije kako bi dali svoj doprinos

”Ionako naporna, izazovna i psihički iscrpljujuća godina 29. prosinca 2020. postala je neusporedivo gorom za tisuće i tisuće stanovnika Sisačko-moslavačke županije i šire. Iznimno jak potres nanio je ogromne gubitke ljudima, ali i potaknuo cijelu zemlju da se ujedini u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji i pomogne unesrećenima da što prije opet stanu na noge. Kako bismo dali svoj mali doprinos odlučili smo u nedjelju, 10. siječnja, s početkom u 20:00 sati organizirati Humanitarni KRiP, veliki live stream kviz općeg znanja i kulture na kojem ćemo, umjesto kotizacija, zamoliti sudionike da uplate donaciju za pomoć onima kojima je ova godina započela noćnom morom”, stoji u najavi ovog događanja.

Kviz će se pratiti uživo na platformi Twitch, a kapetani/ce ekipa odgovore će upisivati u obrasce koje će nam predavati po završetku svakog kruga. Možete se okupiti u kućanstvu pred televizorom, ili se povezati s ljudima putem suvremenih aplikacija za komunikaciju. To su sve standardne informacije za svaki KRiP-ov live stream kviz o kojem smo već pisali, a ono što je ovaj put novo je način prijave i plaćanja. Prijave ovaj put nisu potrebne, a umjesto kotizacije od 50 kuna po ekipi, ekipa KRiP-a poziva vas da uplatite donaciju kojoj god organizaciji, društvu, inicijativi, obitelji… za pomoć žrtvama potresa želite, u željenom iznosu. ”Sve što možemo napraviti jest donirati svoj trud i zamoliti vas da pomognete u okvirima svojih mogućnosti. Humanitarni KRiP prilika je da se zajedno pridružimo pozitivnom pokretu koji je trenutačno preplavio zemlju, damo svoj doprinos borbi za ljepše sutra i pokažemo svi skupa da nam je srce na mjestu.” Sve detalje ovog humanitarnog kviza pronađite na eventu.