Poznati beauty bloger i make up artist Jeffree Star prošlog je mjeseca bio žrtva pljačkaša, te je njegovo make up skladište orobljeno. Procjenjuje se da je ukradena kozmetika u vrijednosti od 2.5 milijuna dolara. Poznati bloger objavio je video na svom YouTube kanalu u kojem iznosi detalje prošlomjesečne pljačke.

“Nisam ovo još nikome rekao, samo ja, moj tim te moja obitelj to znamo. Prije dva tjedna, u jutarnjim satima, 15. ožujka predstavio sam novu kolekciju Blue Blood. Te iste noći, oko 1 ujutro, provaljeno je u jedno od mojih skladišta i prostorija gdje čuvamo zalihe te su ukradeni proizvodi u vrijednosti od 2.5 milijuna dolara.”, rekao je poznati beauty influencer u svom videu.

Također tvrdi da vjeruje da je to bila organizirana pljačka od strane ljudi koji rade tamo jer je ciljano pokradeno skladište koje ima minimalnu zaštitu. Navodi da su provalnici došli preko krova i otišli s tisućama kutija proizvoda, uključujući palete sjenila, razne vrste ruževa, kao i novi korektor Magic Star Concealer, koji još službeno nije objavljen.

Jeffree je angažirao tim istražitelja te radi s FBI-om na pronalasku pljačkaša, a već je uspio ući u trag nekim osobama koje preprodaju njegovu ukradenu kozmetiku i korektor, te je neke od proizvoda i uspio vratiti.
Star i dalje planira službeno objaviti novi Magis Star korektor, koji dolazi u više od 30 nijansi. Službena kampanja i novi proizvod bit će objavljeni krajem ovog mjeseca