Popularna humoristična serija “Only Murders in the Building” vraća se ovog ljeta s četvrtom sezonom, koja obećava donijeti nove uzbudljive avanture i neočekivane obrate za omiljene detektive. 

Hulu je nedavno objavio teaser kojim je potvrdio da će nova sezona izaći krajem ljeta, točnije, 27. kolovoza, a epizode će izlaziti tjedno.

U četvrtoj sezoni, Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) i Mabel (Selena Gomez) napuštaju New York i odlaze u Los Angeles. Nakon što saznaju da holivudski studio želi snimiti film prema njihovom podcastu, trio se upušta u avanturu na zapadnoj obali. No, njihovo putovanje nije samo zbog filmskog projekta. Naime, suočavaju se s ubojstvom Sazz Pataki, dublerkom Martinovog lika, što će ih natjerati da istraže šokantne događaje koji su se dogodili na kraju treće sezone.

“Sve ovisi o tome tko je ciljana žrtva – Sazz ili Charles,” stoji u službenom sinopsisu.

“Dok istražuju motive i počinitelja, naši detektivi naći će se u srcu Hollywooda, suočeni s mnogim izazovima i otkrićima.”

Novi likovi

Nova sezona donosi niz posebnih gostiju kao što su Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy i Richard Kind.

Izvršni producenti serije, uključujući showrunnera Johna Hoffmana, nagovijestili su da će četvrta sezona istraživati posljedice događaja iz prethodnih sezona. “Stvorite nešto i iznesete to u svijet, ali ponekad niste spremni za reakcije koje će to izazvati,” rekao je Hoffman za “The Hollywood Reporter”. Ova će sezona istraživati kako se likovi nose s posljedicama svog podcasta i svega što se dogodilo do sada.

Što očekivati u novoj sezoni?

Na kraju treće sezone, Sazz je, dok je umirala, pokušavala nešto napisati krvlju na Charlesovom kuhinjskom podu. Što je pokušavala reći, još uvijek je nepoznato, ali sigurno će biti ključno za novi nastavak serije.

Jedna od ključnih tema nove sezone bit će istraživanje Sazzine prošlosti i povezanosti s Charlesom. “Željeli smo odabrati žrtvu koja je bliska jednom od trija jer je to osobnije i emotivnije,” dodao je Hoffman.

Sve ovo samo nagovještava da će četvrta sezona biti prepuna novih misterija i emotivnih trenutaka. Fanovi mogu očekivati iznenađenja dok trio pokušava otkriti tko je ubio Sazz i zašto netko želi naštetiti njima. S obzirom na dosadašnji uspjeh serije, nova sezona zasigurno neće razočarati.

U nastavku pogledajte trailer!