Stižu nam super vijesti za sve obožavatelje burgera! Nakon što je Burger Festival pokorio Zagreb, najavljeno je njegovo širenje u druge gradove, a prvi u nizu su Pula i Varaždin.

Koliku euforiju iz godine u godinu izaziva zagrebački Burger Festival, više i nije potrebno naročito naglašavati. U prošlosti smo nerijetko znali posvjedočiti tome kolika je navala posjetitelja na ovaj festival već od prvog dana njegova održavanja pa sve do samog kraja. Zagrepčani zbilja vole kreativne i sočne burgere s potpisom domaćih kuhinja, ali voli ih i ostatak zemlje i zbog toga je Burger Festival krenuo sa širenjem na druge hrvatske gradove u kojima će bez sumnje podjednako uveseljavati lokalnu publiku.

Prvi grad na koji se Zagreb Burger Festival po prvi put širi dalje od metropole bit će Pula i ondje će festival burgera započeti 12. kolovoza. Održavat će se u Titovom parku uz samu rivu, a trajat će do 28. kolovoza. Bit će ovo istinski street food doživljaj za Puležane, ali i mamac za turiste iz inozemstva, a svojom ponudom burgera osvajat će ih restoran El Toro, zatim Institut za burgere Mate Jankovića, Picnic Mingle & Fun, 4Burgers i Chef’s Burgers. Za slastice će se pobrinuti Robert Hromalić, a festival u Puli imat će i sjajan glazbeni program, kojeg će predstavljati lokalne jake DJ snage kao što su Jinxie Grooves, Matko Funkovich, Laseech, Dj Kool5, Mr. M, Dj Tricky D i mnogi drugi.

Osim u Pulu, Burger Festival stiže i u Varaždin te će činiti uličnu gastro ponudu u sklopu Špancirfesta koji se održava od 19. do 28. kolovoza.

Foto: Sandro Sklepić