Svi još jako dobro pamtimo ljetnu reviju Simon Portea Jacquemusa koja se odvijala na ružičastoj pisti u poljima lavande. Dizajner je sada prikazao pastelni i minimalistički raj u Parizu.

Simon Porte Jacquemus je trenutno jedan od najpoznatijih dizajnera u svijetu i stoji odmah u bok Daniel Leeu iz Bottege Venete te Virgil Ablohu. Jacquemus je postao omiljen među fashionistima zbog trenda mini torbi, ali i jedan je od rijetkih dizajnera koji je priredio nevjerojatan show u samom centru prirode – polju punom lavande, lokaciji koja je preplavila Instagram i brendu donijela preko milijun novih followera. Sada je Simon na muškom tjednu mode u Parizu prikazao svoju novu kolekciju – neutralnu, nosivu i minimalnog dizajna.

Jacquemus dizajnira odjeću koja se prodaje, želi da njegovi modeli budu nosivi i odgovaraju kulturi Instagrama i street stylea. Zazire od vrtoglavih cijena i prevelike potrošnje materijala, a želja mu je da ako kupite komad s njegovim potpisom, on još jako dugo ostane u vašem ormaru. Ova kolekcija za nadolazeću jesen/zimu svakako je bila odraz upravo tih stavova. Pogledajte je u galeriji!

Foto: Getty Images