Film snimljen po uspješnoj knjizi Kevina Kwana, odvest će vas u svijet suludo bogatih Azijaca ali s dozom komedije, romantike i kako to ide u svijetu bogatih – malo drame

Otvorna scena ovog filma, to jest knjiga, je zapravo svojevrsna metafora cijelog filma. Mlada obitelj, pokisla od kiše, dolazi u Calthropre hotel u Londonu u potrazi za sobom. Međutim, rasistički nastrojeno osoblje zabranilo im je ulaz u hotel. Otac, očekivano razjaren njihovim ponašanjem, odluči stvar riješiti na elegantan način – kratkim pozivom kupi hotel. Iako novac ne može riješiti problem rasizma, može riješiti probleme koje im rasizam stavlja na put. A obitelj Young ima puno više novca nego što možemo zamisliti. Redatelj Jon Chu odlučio je adaptirati ovaj bestseller Kevina Kwana, koji nam pokušava približiti raskošan život singapurskih oligarha.

Njihov život prepun luksuzne odjeće, nevjerojatnih prohtjeva, partija koji se održavaju na jahtama i vrhova zgrada. Ukratko, život koji koji mi ne možemo niti zamisliti. U centru radnje je Rachel Chu (Constance Wu), njujorčanka koja je pozvana u Singapur kako bi sa svojim dečkom Nickom Youngom (Henry Golding)  prisustvovala vjenčanju njegova najbolja prijatelja. Kada dođe tamo, sazna da je njegova obitelj praktički kraljevska obitelj, s količinom novca kojim se može kupiti hotel kao da kupujete kokice u kinu. Međutim, ono što otkrije jest i da život s tolikim bogatstvom nije toliko lagodan koliko izgleda!

https://youtu.be/ZQ-YX-5bAs0

 

Film koji je već sada proglašen jednim od nazabavnijim ove sezone, ujedno je i izuzetno bitan za azijsku zajednicu jer se radi o prvom holivudskom filmu s A liste nakon 25 godina u kojoj su svi glumci Azijci!