Nakon što su nas 2017. osvojili s mirisom Girl Of Now, Elie Saab nas ponovno vodi na jednu nezaboravnu mirisnu avanturu, ovog puta satkanu od svježih noćnih nota kore limuna i maline, cvijeta naranče i crnog ribizla, opojnim mirisima ruže i badema te moćnim  i očaravajućim tonovima pačulija, kašmira, vanilije i mošusa – Girl of Now Forever!

Dok su 2017. s Girl of Now širili radost bliskog prijateljstva pariškim ulicama, ovog puta slave slobodu života i to na otoku koji je utjelovljenje toga – Ibiza. No, što ostaje isto jest magnetska ljepota, vitalna nasmijana mladost i snažno prijateljstvo u potrazi za novim životnim avanturama… Samo je ovog puta ta avantura okupana španjolskim suncem.

I to je ono što je ekipa iza Elie Saaba utjelovila u mirisu Girl of Now Forever: radost življenja kroz zabavan i nasmijan pristup svakom trenutku i slavljenje pozitivnih vibracija

Kreirali su ga slavni nosovi Dominique Ropion i Sophie Labbe, a glavne uloge dobile su prekrasne Kristine, Hannah i Jasmine, a cijene su sljedeće: edp 50 ml je 619 kn, a edp 30 ml 406 kn!

Kako biste osvojili ovaj parfem, sve što trebate jest na našem Instagram ili Facebooku profilu, ispod slike i/ili vijesti tagirati osobu kojoj biste miris poklonili i followati našu Instagram i Facebook stranicu! Nagradna igra traje do 22. ožujka!