Znamo da je prirodni izgled uvijek u prednosti, no koliko prirodan?

Vrijeme teških pudera odavno je iza nas, a s trendi Francuskinjama u posljednjih nekoliko sezona stigao je i novi, što prirodniji izgled. Trendovi idu toliko daleko da je jedan od posljednjih u beauty svijetu potpuno odbaciti puder i posvetiti se što prirodnijem izgledu. Ipak, svi želimo što više umanjiti nesavršenosti. Evo kako to postići.

Za početak je važna sama njega lica, dovoljna hidratacija i sjajna koža. U tome će vam pomoći odgovarajuća hidratantna krema, kao i serumi koji su postali ‘must’ u njezi lica. Možete isprobati i maske s hijaluronom, kao i popularne sheet maske. Uz to, ne zaboravite na njegu kože oko očiju – kako biste smanjili podočnjake, otečenost i bore.

View this post on Instagram

💋 @toryburch #torystories

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Kada ste bazu svoje njege doveli do savršenstva, onda se možete posvetiti ostvarenju prirodnog i ‘no make-up’ looka. Jednostavno zaboravite na tekuće pudere, a osobito one u prahu ili kamenu. Stiglo je doba novih, jako laganih i osvjetljavajućih podloga koje možete pronaći kod niza brendova. Ovi u našoj galeriji svakako su jedni od njih i pomoći će vam da ostvarite taj prirodni, svakodnevni izgled!

Foto: Instagram @jeannedamas