Prošlog tjedna Zagreb je doživio uzbudljivu ekspanziju svoje ugostiteljske scene otvorenjem novog mjesta u gradu, a ime mu je Chic bar&more i nalazi se na Jarunu. Chic Bar&More je novi dragulj na zagrebačkoj društvenoj sceni, a predstavlja dinamičan spoj luksuza, umjetnosti i opuštanja. 

Bečki i Pariški utjecaj na interijer

Smješten uz Jarunsko jezero, Chic Bar&More zrači toplinom i ugodom i neizbježno privlači prolaznike na Jarunu. Posebni naglasak je na uređenju interijera u duhu starog Hollywooda u kojem se ističe i klavir z 19. stoljeća i veliki kristalni lusteri. S pogledom na Jarunsko jezero, ugođaj bara, zahvaljujući osvjetljenju i unutarnjem uređenju, je iznimno topao i ugodan. Vlasnici, inače mladi bračni par, samostalno su kreirali i izveli cijeli projekt, a inspiraciju za ovaj jedinstveni ugostiteljski koncept crpili su iz svojih europskih putovanja, posebice po Beču i Parizu.

Vikend glazbene večeri i svečani domjenci

Ovaj prostor je stvoren kako bi Zagrepčanima pružio ugodno mjesto za kavu, afterwork i večernja druženja uz raznovrsnu i unikatnu ponudu. Također je idealan za organizaciju raznih svečanih događanja, od dnevnih domjenaka do večernjih zabava.

Posjetitelji će tako moći svakodnevno uživati u ispijanju kava u opuštenom i luksuznom ambijentu, dok će vikend večeri ugostiti razne poznate glazbenike s domaće scene. Nadalje, vlasnici ističu kako klavir nije samo estetski dodatak prostoru bara već je zamišljen kao i glavni glazbeni adut tako da se možemo veseliti mnogim piano večerima u Chic baru.

Osim predivnog ambijenta i unikatne ponude, posebna prednost bara je i besplatan privatni parking koji posjetiteljima osigurava bezbrižno uživanje i pravo chic iskustvo. Jarunska adresa gdje se trebate uputiti je Županići 1A.

chic bar&more chic bar&more chic bar&more

Foto: IKLEX