Ove jeseni, Lana Jurčević nastavila je istim tempom i istog dana izbacila čak dva nova proizvoda: jedan od njih je Sugar BABE – šećerni piling za tijelo s pupoljcima i laticama cvijeća, ali i sedam visokokvalitetih ulja poput jojobe, avokada, badema, noćurka itd. A drugi je Hydra BABE – mlijeko za tijelo koje također u sebi ima sedam ulja, ali i hijaluron i koenzim Q10.

Proizvodnja se odvija u Hrvatskoj, a proizvodi su ručno rađeni te inspirirani prirodnim sastojcima, koji se u omjeru od 95 % koriste u sastavima.

Komentari poput “Koža mi nikad nije bila mekša”, “Strije polako odlaze”, “Jedini proizvodi od kojih nemam reakciju” do nestrpljivog iščekivanja novih ideja i kremica, postali su svakodnevnica za brand La PIEL.

Lana povjerenje kupaca ne želi dobiti na temelju svog imena, već time da žene zaista budu zadovoljne proizvodima jer u svaki od njih su uloženi mjeseci i mjeseci traženja prave formule, teksture i odabira sastojaka.

U LA PIEL su se zaljubile i mnoge poznate osobe, make up artisti, fashion blogerice i influenceri.

Adriana Lima, Jelena Perić (J make up), Maja Šuput, Ivana Mišerić, Ana Maras, Zorannah, Lana Klingor, Žanamari, Nikolija, Iva Šarić, Ecija Ivušić, Marta Fernandez, Sementa Rajhard, Antonija Šola, Maja Bajamić, Paula Sik, Adriana Đurđević, Ivana Vida, Martina Boss, Lucija Lugomer i mnoge druge.