Dizajnerica nakita Maja Miletić stala je iza objektiva i potpisuje svoju novu kampanju koja priziva dugoiščekivani osjećaj slobode.

Prirodnost, prozračnost – to su prve misli koje se javljaju pri pogledu na novu kampanju Maje Miletić, dizajnerice nakita iza brenda Mammii, koja ovaj put i potpisuje fotografije svoje nove kolekcije. U glavnoj ulozi je Laura Kvartuč (Relatum models), a kolekcija nosi ime AIR21 s asocijacijom na to kako svi želimo disati malo slobodnije, čak i kada to podrazumijeva određeni rizik.

Kolekcija se sastoji većinom od srebrnih i mjedenih modela s 24 karatnom pozlatom, a dolazi u fluidnim oblicima nastalim kroz razmišljanje o valovima u prirodi, ‘ripple’ efektu vidljivom u vodi kad bacimo kamenčić i godovima drveća koji u sebi nose vrijeme i strpljenje. Tu je i nešto jednostavniji nakit koji u sebi nosi jasnu i duboku poruku o slobodi, humoru i spremnosti na izazove.

Nakit prati i styling s brendom Klisab i njihovim predivnim patchwork jaknama iz proljetne kolekcije, kao i s brendom Lokomotiva by Lana Puljić te njezina balon suknja koja je u jednom trenutku modelu poslužila kao mjesto za skrivanje od okrutne stvarnosti.

Cijelu kampanju donosimo vam u nastavku!