S naglaskom na modernu femme fatale koja obožava provoditi dane u svom zimskom vrtu, upijaju i jesenske zrake sunca i neodoljive mirise i boje koje hladna sezona donosi sa sobom, nastala je A’marie kolekcija za jesen/zimu 2020./21. naziva Jardin d’hiver – Zimski vrt

It komadi Jardin d’Hiver kolekcije su svakako kaputi i baloneri, napravljeni od izuzetno kvalitetnih i udobnih materijala, u klasičnim, no istovremeno razigranim krojevima koji bez konkurencije postaju vaš najdraži odjevni komad sezone.

Bilo da posegnete za Issa kaputom iji detalji na ramenu, bočni izrezi i lagana vuna pozivaju na modnu igru, bijelom Blanc jaknom uz koju se lako postiže status ikone stila, ili za fenomenalnim Adagio, Gaya i Roma balonerima koji su izrađeni od veganske kože i puni atraktivnih detalja poput balon rukava i efektnih drukera, s ovim komadima gradite bazu svojih jesenskih kombinacija.

Za styling od jutra do mraka, uz svoj najdraži kaput ili baloner nosite neku od udobnih pletenih vesti Moss, Indi ili Moon, koje u kombinaciji s fantastičnim hlačama naziva Plie i Jete te prepoznatljivom Nimo torbom koja je nastala u suradnji s brendom Wool Fabrique by Maya Bekto tvore senzacionalan jesenski look.

Tu su i ženstvene pletene haljine koje savršeno naglašavaju siluetu i obožavaju Safroon pelerinu boje karamele – vječni klasik čiji je kroj prijatelj svake figure.

Uz pletene haljine, kolekcija vrvi i senzualnim haljinama od veganske kože, te svilenim i koloritnim modelima koji su stvoreni za posebne prigode i sve one situacije kada želite pokazati svoju izuzetno ženstvenu stranu. Tražite li statement komad koji možete nositi uz omiljene traperice ili Milo kožne hlače visokog struka, vašoj potrazi došao je kraj!

Tu su, naime, bluze od vegan kože, crni model Pique s prekrasno izvezenom prednjicom koju, ovisno o preferenciji, možete okrenuti i imati na leđima, kao i konjak model Barre s predimenzioniranim rukavima.