Već i ptice na grani znaju da petkom provodimo večeri na Dolcu zahvaljujući PLACe Marketu, omiljenom zagrebačkom street food festivalu. Ako dosad niste imali ovu praksu, sigurni smo da će se to promijeniti, jer se street food festivalu pridružuje jedini zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom, Noel.

PLACe Market već je poznat po impresivnom nizu stalnih izlagača, uključujući SOI fusion, Gastronomade, Al Dente, Beštiju, Rougemarin te brojnim malim restoranima s odličnim konceptima poput trattorie Gola, Vinkla, Arapere Maracay, Cunamija, Poke Pokea, Mlinčeka i francuskih Delicija Voila. Ovdje kuhaju i renomirani chefovi poput Maria Mihelja, Marina Rendića, Christijana Misirače, Igora Gudca, Katarine Vrenc za Sopal, te restorana Tač. A od ovog petka, posjetitelji će moći uživati i u specijalitetima Noela, čime će ovaj festival dodatno obogatiti svoju ponudu.

Chef Mario Mandarić iz Noela donosi dašak vrhunske gastronomije na street food način, pridružujući se ostalim chefovima i ugostiteljima koji iz petka u petak dokazuju da se i na ulici može vrhunski kuhati.

Posebnost Noela na Dolcu bit će njihovi zagorski štrukli te Bignet s Lion’s mane punjenjem. Uz to, posjetitelji će moći uživati u specijalno kreiranom koktelu koji će se savršeno uklopiti uz njihova jela i vruće predljetne večeri.

Kao i ostali ugostitelji, Noel će svoju ponudu mijenjati, što čini PLACe Market idealnim mjestom za posjet svakog petka, kako ne biste propustili nešto novo i uzbudljivo.

Foto: PR