Poznata glumica podijelila je svoju noćnu rutinu, a posebno nam je zapelo za oko ovo odlično ulje za kosu

Noćna rutina njege kože Nicole Kidman jednostavna je – kako je sama rekla za Bazaar, ne da joj se zamarati s puno toga, zbog čega koristi samo par proizvoda za lice, tijelo i kosu kojima vjeruje. Njezin pristup “manje je više” uključuje čistač za lice, ulje za lice na bazi CBD-a i čaj za spavanje, no ono zbog čega su nam se sa zanimanjem podigle obrve je Philip B Rejuvenating ulje.

Philip B Rejuvenating ulje za kosu

Riječ je zapravo o legendarnom tretmanu za kosu prepunom eteričnih biljnih i cvjetnih ulja, koji vraća kosi mladolik sjaj, snagu i hrani je nudeći dugotrajno popravljanje. Povećava mekoću, ojačava je i čini glatkom te se kosa lakše raščešljava, daje joj volumen i detoksicira od nakupljanja raznih proizvoda.

Ovo ulje koristi se prije pranja, tako da prvo temeljito počešljate kosu te nanesete ulje na suhu, neopranu kosu, počevši od korijena te je nanesete prstima do vrhova. Tako je možete držati i preko noći zamotanu u krpu, ili na minimalno pola sata, a da bolje djeluje, zagrijte kosu sušilom na jednu do dvije minute. Mi smo isprobali prvi trik (ovaj preko noći s ručnikom preko glave) i moramo priznati da smo oduševljeni prvim rezultatom! Proizvod možete kupiti i kod nas u parfumeriji Lana i to po cijeni od 300 kn!

 

Foto: Chritopher Polk / Getty Images Entertainment via Getty Images