Poznata modna kuća Balenciaga, koja je u posljednje vrijeme obilazila medije raskidom suradnje s Kanyeom Westom, odlaskom s Twittera i najskupljom vrećicom čipsa u povijesti, ovog će tjedna ponovno zauzeti medijske stupce, i to zahvaljujući svojoj novoj modnoj kampanji u kojoj se pojavljuje holivudska zvijezda Nicole Kidman. 

Izbor Nicole Kidman za zaštitno lice ove kampanje ne bi nas trebao iznenaditi, jer poznata se glumica nedavno pojavila na modnoj pisti haute couture tjedna mode u Parizu, na kojoj je defilirala u Balenciaga dizajnu. Ovog puta reklamira posebnu Balenciaga Garde-Robe kolekciju za proljeće 2023., koja predstavlja novu eru Balenciaga ready-to-wear ponude, s ključnim komadima za žensku garderobu u suvremeno doba.

U kampanji se uz Kidman pojavljuju glumice Isabelle Huppert i Han So Hee te modeli Bella Hadid i Khadim Sock. Kampanja je smještena u uredski prostor na Manhattanu, a glavni protagonisti zauzimaju pozicije stereotipnih poslovnih ljudi, koji na radnome mjestu sudjeluju u vođenoj meditaciji, uređuju nokte, listaju selfije i razbijaju opreu. Za portrete je bio zadužen fotograf Joshua Bright, a za video Rosie Marks. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Foto: Instagram