Ovaj YouTube kanal inspirira kako opremiti jednostavan, promišljen životni prostor u maloj kvadraturi. I ne možemo se nagledati koliko je kreativno!

S obzirom na to da svjetska populacija raste, kao i cijene nekretnina, mnogi odabiru sve manji prostor za svoje utočište nakon svakodnevne vreve.

Never Too Small

Što ste bliže centru, ideja o kućici s dvorištem diljem svijeta je sve udaljenija, a realnost su prostori do 50, a nekad i do 30 kvadrata.

Never Too Small

Iako postoji uvriježeno mišljenje da je mali prostor, kojem često tepaju da je “kutija šibica”, teško opremiti, ovaj YouTube kanal tome se snažno odupire.

Never Too Small

Serija video prikazivanja koje okupljuje kanal Never Too Small, koji uređuje Colin Chee, pogled je u domove ljudi koji su uspjeli svoje mikro-stanove učiniti pravim oazama.

Never Too Small

Primjerice, stan od 24 kvadrata u Sydneyu ima skrivenu kupaonicu, u Hong Kongu se jedan stančić stalno mijenja po potrebi svog vlasnika koji radi od kuće, a jedna grčka divotica je prava retro chic škrinjica. Naravno, postoje i prave futurističke izvedbe – koliko ljudi, toliko želja o interijeru životnog kutka.

Never Too Small

Koji god da video pokrenete, uvjerit ćete se da imaju jedno zajedničko – nemaju pretrpane ladice sitnica s kojima mi drugi ne znamo što bi, ali nemamo srca baciti. Ili to, ili imaju ogromnu garažu s hrpom stvari.

Never Too Small

Kako god, gledajući Never Too Small, osim što dobijete inspiraciju za kreativna rješenja u vlastitome prostoru, stići vam i osjećaj da biste mogli i sami krenuti prema minimalizmu. Svejedno – znamo da, kao i mi, nećete moći prestati gledati ovaj kanal!