Nakon što je serijom “Squid Game” oduševio čitav svijet, streaming gigant najavljuje još jedan uzbudljivi triler naslov južnokorejske produkcije.

Riječ je o seriji “Hellbound”, za koju je Netflix uoči objave 19. studenog otkrio finalni trailer, a koja će nas prema do sada otkrivenoj radnji odvesti u svijet zlih stvorenja i jezivih religijskih kultova koji preuzimaju Seoul.

Radnja serije prati putovanja troje glavnih likova, odvjetnika, voditelja i detektiva, dok pokušavaju riješiti misterij opasnih stvorenja koja osvajaju glavni grad Južne Koreje te nadnaravnim silama povlače ljude u mračni podzemni svijet, što dakako izaziva kaos i pojavu misterioznog kulta.

Glavne uloge nose Kim Hyun-joo, Park Jeong-min i Chase Yi, a ulogu moćnog vođe kulta igra nagrađivani Yoo Ah-in, kojeg je New York Times proglasio jednim od najboljih glumaca 2018. godine, za njegovu ulogu u psihološkom trileru “Burning”. “Hellbound” redateljski potpisuje Yeon Sang-ho, koji stoji i iza uspješne zombie-apokalipse “Train to Busan” iz 2016. godine te kasnije nastavka ovog filmskog naslova, “Peninsula”.

Prve tri epizode nove Netflixove serije premijerno su prikazane na Toronto Film Festivalu i londonskom BFI Film Festivalu te su oduševile kritiku, stoga s nestrpljenjem iščekujemo 19. studeni i objavu ovog naslova na vodećoj streaming platformi.

Fotografija: Netflix, imdb.com