Ove zime ne propustite velike popuste i svoj stajling osvježite bijelim, crnim i crvenim tonovima kako predlažu modni dizajneri za ovu sezonu….

(Street style/Getty Images)

Iz godine u godinu svjedočimo potpunoj histeriji i rasprodaji u dućanima koja se stvori uoči ‘Black Fridaya’. Taj dan predstavlja pravi ‘blagdan’ za sve shoppingholičarke koje jure kako bi ugrabile svoje najdraže modne krpice po najniženoj cijeni. Black Friday je u originalu američki ‘proizvod’, gdje tog dana shopping centri rade i van svog uobičajenog radnog vremena, a cijene proizvoda snižene su i do 70%.

Ove sezone modni dizajneri u fokus stavljaju izuzetno moćnu kombinaciju boja koje će vladati zimskim svakodnevicama, a to su bijela, crna i crvena. Studije pokazuju kako su muškarcima najprivlačnije žene u crvenom, kako crna boja u poslovnom svijetu predstavlja autoritet a znamo da je i bijela must-have ove sezone. Stoga, ove zime birajte snježno bijele, mistične crne i vatreno crvene modne kombinacije u svim varijantama, a mi smo za vas odabrali definitivne favorite sezone koje možete pronaći na Black Friday popustu.