Krenulo je pravo blagdansko raspoloženje, mnogobrojna adventiranja, okupljanja, proslave… Teško je uopće zamisliti ove vesele dane bez dobrog društva s kojim zajedno nazdravljamo svim lijepim trenucima u ovoj godini, uz, naravno, puno lijepih želja za godinu koja nam dolazi.

I dok tradicionalno nazdravljamo kuhanim vinom, omiljenim čajevima, toplom čokoladom ili u posljednje vrijeme sve popularnijim kuhanim ginom, uvijek kreativna i originalna obiteljska destilerija Aura ove nam je zime priredila pravo iznenađenje i predstavila cijelu paletu toplih koktela spravljenih od njihovih najpoznatijih i najnagrađivanijih proizvoda.

U zamamnom Teraninu, fantastičnom ginu Karbun, voćnim rakijama i likerima te raskošnom Fernet Amaru 78 uživamo u svim kombinacijama, a umiješani u vruće koktele ne samo da nas oduševljavaju svojim profinjenim mirisima, okusima i bojama već nas griju u ovim prohladnim danima i dodatno podižu raspoloženje.
Teranino Winter Hot Cocktail sljubljuje najpoznatiji i najnagrađivaniji Aurin liker Teranino s pireom od jabuke te sirupom od cimeta, a u Teranino Love Hot Cocktailu umjesto pirea od jabuke upotrebljava se pire od jagode.

Ljubitelji Aurinih voćnih rakija uživati će u Hot Fig Cocktailu s rakijom od Suhe smokve i sirupom od cvijeta bazge ili u Aura Santa Pear Hot Cocktailu napravljenom od rakije od Divlje kruške, Chai tea i javorovog sirupa.

Tu je i Greench Karbun Hot Cocktail koji će posebno razveseliti ljubitelje gina, a u kojem se Aurin Premium Istrian Dry gin Karbun stapa s pireom od zelene jabuke i Chai tea sirupom.

Izvrsni Aurin Fernet Amaro 78 u toplom koktelu Passion 78 spaja se s Chai tea sirupom i pireom od marakuje, a tu je i Limoncello Peach Hot Cocktail koji povezuje Aurin Limoncello, pire od breskve i Chai tea sirup.

Teranino, gin karbun. Fernet Amaro 78, rakije od divlje kruške i suhe smokve, Limoncello i ostale odlične Aura rakije, likere i ginove te čokolade i džemove možete pronaći u njihovom novom web shopu te u Aura distillery shopovima. Jedinstvene Aurine trgovine ujedno su i pravo vrelo inspiracije i za najoriginalnije blagdanske poklone. A kad obavite shopping što vam drugo preostaje nego nagraditi se bar jednim toplim koktelom. U raskošnim okusima Aura toplih koktela možete uživati u barovima, hotelima, restoranima te u adventskim kućicama. Poklonite sebi jedinstveni užitak i prepustite se Aura toplim koktelima koji ove zime griju vaša srca!

Foto PR