Jučer je objavljen novi teaser trailer za film „Thor: Love and Thunder“. Četvrti je to film serijala filmova o Thoru, bogu grmljavine i režira ga Taika Waititi, zaslužan i za film „Thor: Ragnarok“

Film slijedi radnju nakon priče „Avengers: Endgame“ gdje Thor Odinson napušta Zemlju s Guardians of the Galaxy i ostaje dio njihove skupine. Kroz teaser trailer vidimo da nas čekaju sva poznata lica; Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper i Vin Diesel, no najveće iznenađenje trailera je na samome kraju kada se otkriva novi Mighty Thor, ovog puta je to Jane Foster koju glumi Natalie Portman!

thor_love and thunder

Obzirom na to da ovaj film franšize režira Taika Waititi, da je glavna glazbena tema pjesma benda Guns ‘N Roses „Sweet Child ‘O Mine“ i da Jane postaje Mighty Thor sa sigurnošću možemo reći da nas čeka jedan od najzabavnijih filmova Marvel univerzuma ovog ljeta!

Jane Foster preuzima ulogu Mighty Thora, nakon što je bila u ljubavnoj vezi s Thorom i nakon što je sveti malj Mjölnir razriješio Odisona njegovih moći. Natalie Portman se vraća u ulozi Jane Foster nakon što ju je zadnji put glumila 2013. godine u „Thor: the Dark World“. Natalie Portman je tada napustila franšizu jer nije bila zadovoljna filmom i tadašnjom produkcijom, no režiser Taika Waititi ju je nagovorio na povratak, a sada u ulozi Mighty Thora!

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li film slijediti priču stripa tj. ilustrirane novele. Naime, Jane u ulozi Mighty Thora ima rak dojke i svaki put kada upotrijebi malj on se širi i sve je jači i okrutniji. Osim režije i scenarij potpisuje Taika Waititi tako da bi čak mogli očekivati i nadogradnju tog dijela priče. 

Film dolazi u kina ovog ljeta, nakon 8. srpnja, pogledajte teaser trailer!