Visoke ljetne temperature pozivaju na opuštene i razigrane odjevne kombinacije. Napokon se možete prepustiti kombiniraju najupečatljivih boja i uzoraka, lepršavih materijala te sve začiniti velikom količinom modnih dodataka. Osim najdražih sunčanih naočala ili slamnatog šešira, ono što će  osvježiti svaki ljetni outift je originalan i zanimljiv nakit

 

U ljetnim mjesecima  gotovo da nema ograničenja prilikom odabira idelanog nakita.  Budite hrabri i  kreativni te posegnute za svim onim narukvicama, ogrlicama i prstenjem koje tijekom godine čuvate u ladicama.  Šarenilo je must have ljeta, a nama uvijek priziva asocijaciju na neodoljivi FREYWILLE nakit. Bečki stručnjaci u izradi luksuznog, umjetničkog nakita od emajla, s nama su podijelili nekoliko smjernica kada su u pitanju boje koje će najbolje istaknuti i laskati preplanuloj puti.

Za profinjene i klasične kombinacije, idealan su odabir upečatljivi zlatni komadi. Baš poput svjetlucavih zraka sunca, zlato će obasjati kožu te joj dati onaj svjež i glamurozan sjaj.  Nadalje, tirkizna je prava statment boja ljeta, a nezaobilazne su i sve nijanse plave. Tirkizni tonovi zrače vitalnošću i dobrim zdravljem, a savršeno se uklapaju uz bijele odjevne kombinacije. Uz  nakit energičnih  narančastih i koraljno crvenih tonova, sigurno ćete privući pozornost, a  izazovan izgled možete dodatno naglasiti ružem ili lakom za nokte u istim nijansama.

U galeriji donosimo naš izbor savršenih ljetnih komada nakita, a FREYWILLE ponudu možete istražiti na  stranici ili u njihovom butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2.